Tovább a tartalomra

Beer Gyöngyi

GYÖNGYI

 

 

 

 

 

 

Weight-flow Contact tréner, alternatív mozgásterapeuta

Szellemi útkeresésem lelki alkatomból adódóan már gyermekkoromban megkezdődött, ennél fogva életem természetes módon körvonalazódik az önismeret mentén. Korán ráébredtem arra, hogy legnagyobb tanítómra – saját testemre – figyelve, létezésem egyre mélyebb dimenzióiba nyerhetek bejárást, ezért az évek során egyre tudatosabban köteleződtem el tanításai mellett.

A jóga szellemi – és gyakorlati rendszerében való elmélyülésen keresztül, számos kortárs tánc irányzatban és mozgásterápiában szerzett tapasztalatom által,  és különböző érintés terápián alapuló gyógyászati tanulmányom során folyamatosan új ajtók nyíltak meg előttem, de valami mégis hiányzott…talán a híd, ami teljességében összeköti bennem a tudást a cselekvéssel, a filozófiát az élettel, a létezést a jelen pillanattal.

Ahogy ráléptem egyből tudtam, hogy számomra ez a híd a weight-flow contact.

A weight-flow contact számomra kezdetektől egy olyan  átformáló gyakorlati rendszer, ami testem bölcsességének tanításán keresztül segít hozzá személyiségem életben való feloldásához, és folyamatosan arra tanít, hogy legmélyebb lényegem alapját a jelen pillanatban gyökereztessem. Több mint tíz éve gyakorlom, és négy éve adom át másoknak is mindazt a tapasztalati tudást, ami a weight-flow-ból megosztható…

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: