Skip to content

Beer Gyöngyi

GYÖNGYI

 

 

 

 

 

 

Weight-flow Contact tréner, alternatív mozgásterapeuta

Szellemi útkeresésem lelki alkatomból adódóan már gyermekkoromban megkezdődött, ennél fogva életem természetes módon körvonalazódik az önismeret mentén. Korán ráébredtem arra, hogy legnagyobb tanítómra – saját testemre – figyelve, létezésem egyre mélyebb dimenzióiba nyerhetek bejárást, ezért az évek során egyre tudatosabban köteleződtem el tanításai mellett.

A jóga szellemi – és gyakorlati rendszerében való elmélyülésen keresztül, számos kortárs tánc irányzatban és mozgásterápiában szerzett tapasztalatom által,  és különböző érintés terápián alapuló gyógyászati tanulmányom során folyamatosan új ajtók nyíltak meg előttem, de valami mégis hiányzott…talán a híd, ami teljességében összeköti bennem a tudást a cselekvéssel, a filozófiát az élettel, a létezést a jelen pillanattal.

Ahogy ráléptem egyből tudtam, hogy számomra ez a híd a weight-flow contact.

Egy út, melynek gyakorlatain keresztül egyre inkább fellazul testem merevsége, kioldódik személyiségem kondicionáltsága, és ellágyul emberi kapcsolataim mögé támasztott elvárásaim rendszere. Testemen keresztül megtapasztalva önmagam számos megértéshez jutok kialakult reakcióim hálójáról, arról, hogy miként kapcsolódom önmagamhoz és másokhoz. A tréningeken minden egyes alkalommal belenézhetek egy kristálytiszta képet mutató tükörbe, ám ez  a tükör a jelen valóságán túl megmutatja a változás irányának lehetőségeit is. Felismeréseimen túl érezhetően minden tapasztalatom sejt szinten épül belém, és ezek a tapasztalatok lassan felülírják a régieket, így saját tempómban, újra és újra meghaladva önmagam tudatosan vehetek részt átalakulásom  csodájában; a folyamatos megújulásban.

A weight-flow contact számomra kezdetektől egy olyan  átformáló gyakorlati rendszer, ami testem bölcsességének tanításán keresztül segít hozzá személyiségem Életben való feloldásához, és folyamatosan arra tanít, hogy legmélyebb lényegem alapját a jelen pillanatban gyökereztessem.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: